Kort om spilleautomat Tropicana

Spilleautomat Tropicana er satt til en strand med nydelige palmetrær og lekre kvinner som danser salsa. Her kan du slappe av under ett palmetre og høre på avslappende musikk, og lyden av bølgene og den vakre naturen. Om du er lei byens kjas og mas så bør du prøve denne spilleautomat. Hvem vet om du er heldig, så kanskje du kan dra på en ordentlig tropisk ferie, for denne spilleautomaten byr på masse bonus og andre lekre ting. Den er virkelig noe for seg selv, og her skal jeg forklare hvorfor.

Spilleautomat Tropicana har intet mindre enn 5 hjul og hele 9 gevinst- og utbetalingslinjer! Kombinert med sitt herlige lydspor og kule animasjoner får spilleren en viss ro.

Det er intet vi nordmenn setter pris på mer enn sommeren, den er spesielt savnet i løpet av den kalde, dystre vinteren. Men, på denne spilleautomat har alle symboler en viss sommerfølelse knyttet til seg. Symbolene i spillet passer virkelig til strand- og tropetemaet, de viktigste symbolene er: papegøye, to pene damer i bikini, bokstavene J, A, Q, K og tallene ni og ti. Nå er kanskje ikke bokstavene de mest sommerlige, men det har de sannelig gjort opp for med fargevalget.

Bonus

Som nevnt tidligere er spilleautomat Tropicana smekkfull bonus funksjoner, free spins og wild cards. Så det er ikke kun de vakre damene og lyden av den beroligende sjøen som gjør det verdt å spille på denne spilleautomat. Nevnte jeg at spillet har en utrolig interessant bonus spill også?

Wildcarded til Tropicana er en totempåle, dette symbolet erstatter alle symboler bortsett fra wildcard og scatter symboler. Og er du ekstra heldig, så er wildcard en del av linjen med totempelene. Du vil da doble gevinstene dine, hvilket betyr at hver gang du vinner mottar du dobbel kredit.

Symbolet på scatter kortet er avbildet med en bil med lilla farge, som er inni ett skjell. Får du 3 eller flere scatter symboler på hjulet kan du vinne hele 25 free spins samt all kredit du vinner dobles.

For å starte bonus spillet må du få 3 eller flere bonuser symboler på linje fra venstre til høyre, det teller ikke om du får de på linje fra høyre til venstre. Når bonus spillet starter trekker du opp en gardin og avslører damen som står bak, hun holder på en premie. Hvor stor premien på bonus runden er avhenger av hvor stor innsats man spilte med.

Spilleautomat Tropicana har også et annet bonus spill hvor man skal prøve å gjette fargen og mønsteret på det neste kortet som blir trukket, og man kan dermed både doble og firdoble premiene sine.

Konklusjon

Spilleautomat Tropicana er en utrolig god og fengende spilleautomat. Siden den lett gir ut premier er den også perfekt for de som er litt nyere. Men den er også midt i blinken for den garve online casino spilleren. Denne fortjener en tommel opp!