Kort om spilleautomat Mr. Vegas

Spilleautomat Mr. Vegas har mye å by på! Dette er en spilleautomat med fantastiske animasjoner kombinert med en god musikk i bakgrunnen, men det er kun en liten del av det som gjør denne spilleautomat spesiell. La oss ikke glemme de mange funksjonene og bonus spill man kan trigge i dette spillet.

Selv åpningsvideoen til spilleautomaten er utrolig godt laget, allerede her får du et veldig godt innblikk i hva som er i vente. Når man ser mr. Vegas i egen høye person entre skjermen etterfulgt av to vakre damer legger man virkelig merke til hvor nøye de har vært med detaljene i dette spillet. Themesangen i bakgrunnen er gjort i skikkelig vegas-stil, jeg tror selv Frank Sinatra ville vært stolt av det.

Men morroa er ikke over etter åpningsvideoen i spilleautomat Mr. Vegas all kredit du vinner blir etterfulgt av lyder og fantastiske animasjoner. I denne spilleautomat finner man også fire forskjellige vegas-style casino spill og bonuser

Bonus

Får du tre eller flere scatter symboler, som da er symboler med små spilleautomater på. Vinner du tre eller flere free spins på en en liten spilleautomat med tre hjul og en enkelt betalingslinje, ikke ulikt de gamle enarmede bandittene. Dette er en bonus man får regelmessig i spillet, dog er ikke utbetalingen veldig stor.

Får du tre terning symboler ved siden av et mr. Vegas symbol, vinner du free spins bonus. Først må du rulle et par terninger, antall øyner terningen viser er antall free spins du vinner. Om du får to like terninger så dobles alle gevinster.

Spilleautomat Mr. Vegas har også en rulett-type bonus spill. Denne blir trigget ved at man får tre mr. Vegas symboler. Du blir da flyttet over til en annen skjerm hvor du får spille rulett sammen med mr. Vegas og de to vakre damene han har med seg. På ruletten er det free spins og du må velge fem tall du vil satse på, å håpe at ballen havner på en av dine valgte tall. Dette er en bonus man ikke får så altfor ofte, og dermed også en bonus som betaler svært godt.

Det fjerde bonus spillet på spilleautomat Mr. Vegas er et lykkehjul. Dette lykkehjulet er tilfeldig spredt utover hjulene, på forskjellige symboler er det et lite lykkehjul. Får du fem av disse lykkehjulene får du free spins på lykkehjulet. Når du trykker på spin knappen vil den vakre jenta ved siden av hjulet spinne den, premiene er kredit, free spins og en bonus.

Konklusjon

Artistisk sett er spilleautomat Mr. Vegas så bra som det kan bli, hele idéen med spill inni spill, eller spillception om du vil. Er helt genial. Man får bonus spill relativt ofte, bortsett fra rulett spillet. Og de fleste bonus spill har veldig gode premier. Dette er en spilleautomat med 5 hjul og 40 gevinstlinjer, noe som virkelig lever opp til overdådigheten til Las Vegas.